Maatwerk keukens, badkamers en interieur

Een keuken, badkamer en interieur zijn maatwerk. Perfect afgestemd op verschillende gelegenheden en het gebruik van de ruimtes. Door uw wensen te combineren met onze expertise, worden dromen werkelijkheid. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk hieronder onze werkzaamheden, of kom langs in de showroom.

Een keuken waarin iedereen samenkomt

De keuken is de kern van uw huis, waar familie en vrienden samenkomen om te genieten. Van een snel ontbijt tot uitgebreid koken en tafelen: het kan allemaal in een keuken die op maat gemaakt is. Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

Een badkamer als oase van rust

Snel opfrissen, of de dag langzaam van u af laten glijden; de badkamer is de plek waar het allemaal gebeurt. Maak van deze ruimte een ware wellness voor thuis. Van regendouches tot radiatoren, en van baden tot badmeubels.

In onze showroom kunt u geen badkamer komen bewonderen. Wel maken we hier graag een onderscheidend ontwerp voor uw sanitaire ruimtes. Wij leveren het (technisch) ontwerp en alle materialen op in een volledig pakket waar uw aannemer gemakkelijk mee aan de slag kan.

Een huis om in thuis te komen

Een keuken en badkamer komen pas écht tot hun recht, wanneer hun omgeving er naadloos op aansluit. Met een interieurontwerp op maat maakt u van uw huis één geheel. Van verlichting tot meubilair, van vloeren tot accessoires. Onze interieurontwerper adviseert u graag.

Ja, ik wil graag langskomen

In onze showroom in Zwolle kunt u volop inspiratie opdoen voor uw keuken en totaalinterieur. Of kom langs om ons een onderscheidend ontwerp te laten maken. U bent van harte welkom! Maak een afspraak voor een ontwerp, offerte en persoonlijk advies. Zo bent u verzekerd van onze onverdeelde tijd en aandacht.